inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Colors of Feminity [Glass] Nr 92320

Tryck på akrylglas Colors of Feminity [Glass] Nr 92320

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Colors of Feminity [Glass]"

Foto på akryl "Colors of Feminity [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, människor, löv, kvinnor, porträtt, ansikten, vattenfärg, läppar oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Colors of Feminity [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Colors of Feminity [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Colors of Feminity [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Colors of Feminity [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Colors of Feminity [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Colors of Feminity [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Colors of Feminity [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet