inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Colorful Village [Glass] Nr 150710

Tryck på akrylglas Colorful Village [Glass] Nr 150710

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Colorful Village [Glass]"

Tryck på akrylglas "Colorful Village [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom landskap, färgrik, stad oraz landsbygd. Foto på akryl "Colorful Village [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av hus med. Foto på akryl "Colorful Village [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Colorful Village [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Colorful Village [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Colorful Village [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Colorful Village [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Colorful Village [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet