inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tavla av akrylglas Colorful Sport (Football) [Glass] Nr 150769

Tavla av akrylglas Colorful Sport (Football) [Glass] Nr 150769

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Colorful Sport (Football) [Glass]"

Akrylglastavlor "Colorful Sport (Football) [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, tegel, teenager, sport oraz fotboll. Foto på akryl "Colorful Sport (Football) [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hem med. Foto på akryl "Colorful Sport (Football) [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Colorful Sport (Football) [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Colorful Sport (Football) [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Colorful Sport (Football) [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Colorful Sport (Football) [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Colorful Sport (Football) [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet