inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Cinnamon Wave [Glass] Nr 92770

Tavla av akrylglas Cinnamon Wave [Glass] Nr 92770

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Cinnamon Wave [Glass]"

Foto på akryl "Cinnamon Wave [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometriska former, geometrisk, glans, brun, sol, ruter oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Cinnamon Wave [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av hus med. Foto på akryl "Cinnamon Wave [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Cinnamon Wave [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Cinnamon Wave [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Cinnamon Wave [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Cinnamon Wave [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Cinnamon Wave [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet