inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Chocolate Dance of Orchid [Glass] Nr 92661

Tavla av akrylglas Chocolate Dance of Orchid [Glass] Nr 92661

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Chocolate Dance of Orchid [Glass]"

Tryck på akrylglas "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, blommor, glans, brun, orkidéer, ruter oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Chocolate Dance of Orchid [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet