inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Charming Beach [Glass] Nr 94211

Foto på akryl Charming Beach [Glass] Nr 94211

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Charming Beach [Glass]"

Akrylglastavlor "Charming Beach [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, himmel, hav, strand, sommar, vind oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Charming Beach [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hem med. Foto på akryl "Charming Beach [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Charming Beach [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Charming Beach [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Charming Beach [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Charming Beach [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Charming Beach [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet