inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Buddha's Smile - Red [Glass] Nr 150618

Tryck på akrylglas Buddha's Smile - Red [Glass] Nr 150618

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Buddha's Smile - Red [Glass]"

Foto på akryl "Buddha's Smile - Red [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom orientera, zen oraz vattenfall. Foto på akryl "Buddha's Smile - Red [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Buddha's Smile - Red [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Buddha's Smile - Red [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Buddha's Smile - Red [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Buddha's Smile - Red [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Buddha's Smile - Red [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Buddha's Smile - Red [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet