inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Buddha's Smile [Glass] Nr 150616

Foto på akryl Buddha's Smile [Glass] Nr 150616

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Buddha's Smile [Glass]"

Tryck på akrylglas "Buddha's Smile [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom orientera, zen oraz vattenfall. Tavla av akrylglas "Buddha's Smile [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av rum med. Tryck på akrylglas "Buddha's Smile [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Buddha's Smile [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Buddha's Smile [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Buddha's Smile [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Buddha's Smile [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Buddha's Smile [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet