inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Buddha and Waterfall [Glass] Nr 92564

Foto på akryl Buddha and Waterfall [Glass] Nr 92564

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Buddha and Waterfall [Glass]"

Foto på akryl "Buddha and Waterfall [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, skog, orientera, zen, Buddha, vattenfall, skulpturer oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Buddha and Waterfall [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hem med. Foto på akryl "Buddha and Waterfall [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Buddha and Waterfall [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Buddha and Waterfall [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Buddha and Waterfall [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Buddha and Waterfall [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Buddha and Waterfall [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet