inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.12 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Brown World Map (PL) [Glass] Nr 150749

Foto på akryl Brown World Map (PL) [Glass] Nr 150749

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Brown World Map (PL) [Glass]"

Foto på akryl "Brown World Map (PL) [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom kartor, värld oraz kontinenter. Tavla av akrylglas "Brown World Map (PL) [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Brown World Map (PL) [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Brown World Map (PL) [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Brown World Map (PL) [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Brown World Map (PL) [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Brown World Map (PL) [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Brown World Map (PL) [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet