inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Bouquet of Memories [Glass] Nr 92822

Tryck på akrylglas Bouquet of Memories [Glass] Nr 92822

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Bouquet of Memories [Glass]"

Tryck på akrylglas "Bouquet of Memories [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, bakgrund, glans, liljor, sol, ränder, sepia oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Bouquet of Memories [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av hus med. Tryck på akrylglas "Bouquet of Memories [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Bouquet of Memories [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Bouquet of Memories [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Bouquet of Memories [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Bouquet of Memories [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Bouquet of Memories [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet