inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tavla av akrylglas Blue Metropolis [Glass] Nr 92642

Tavla av akrylglas Blue Metropolis [Glass] Nr 92642

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Blue Metropolis [Glass]"

Akrylglastavlor "Blue Metropolis [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom stad, himmel, New York, blå, skyskrapor, panorama oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Blue Metropolis [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Akrylglastavlor "Blue Metropolis [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Blue Metropolis [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Blue Metropolis [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Blue Metropolis [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Blue Metropolis [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Blue Metropolis [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet