inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Beloved Home [Glass] Nr 94805

Foto på akryl Beloved Home [Glass] Nr 94805

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor av akrylglas "Beloved Home [Glass]"

Akrylglasfoton "Beloved Home [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, trä, retro, Vintage, hjärtan, hus, vit, beige oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Beloved Home [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Beloved Home [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Beloved Home [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Beloved Home [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Beloved Home [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Beloved Home [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Beloved Home [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet