inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Beautiful Morning [Glass] Nr 151007

Foto på akryl Beautiful Morning [Glass] Nr 151007

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Beautiful Morning [Glass]"

Akrylglastavlor "Beautiful Morning [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tryck på akrylglas "Beautiful Morning [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Beautiful Morning [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Beautiful Morning [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Beautiful Morning [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Beautiful Morning [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Beautiful Morning [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Beautiful Morning [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet