inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Beautiful Lotus [Glass] Nr 93174

Foto på akryl Beautiful Lotus [Glass] Nr 93174

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Beautiful Lotus [Glass]"

Tryck på akrylglas "Beautiful Lotus [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, blommor, växter, glans, vatten, löv, sol, orange oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Beautiful Lotus [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Beautiful Lotus [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Beautiful Lotus [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Beautiful Lotus [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Beautiful Lotus [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Beautiful Lotus [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Beautiful Lotus [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet