inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Foto på akryl Banksy: The Thinker Monkey [Glass] Nr 94552

Foto på akryl Banksy: The Thinker Monkey [Glass] Nr 94552

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]"

Akrylglastavlor "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom färgrik, urban, geometriska former, djur, graffiti, väggmålning, Banksy, apor oraz tavlor på akrylglas. Tryck på akrylglas "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hem med. Akrylglasfoton "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Banksy: The Thinker Monkey [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet