inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass] Nr 151509

Foto på akryl Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass] Nr 151509

<%= shipping_time %>
med moms

Tryck på akrylglas "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]"

Foto på akryl "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Tryck på akrylglas "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Azure Mirror - Dark Green Abstract Composition [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet