inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Azure Meditation [Glass] Nr 92817

Tavla av akrylglas Azure Meditation [Glass] Nr 92817

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Azure Meditation [Glass]"

Foto på akryl "Azure Meditation [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor, liljor, zen, Buddha, kristaller, trappa oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Azure Meditation [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att inreda alla typer av rum med. Foto på akryl "Azure Meditation [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Azure Meditation [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Azure Meditation [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Azure Meditation [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Azure Meditation [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Azure Meditation [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet