inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Autumn's Valley [Glass] Nr 92503

Foto på akryl Autumn's Valley [Glass] Nr 92503

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Autumn's Valley [Glass]"

Tryck på akrylglas "Autumn's Valley [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom landskap, träd, sten, sol, höst, vattenfall oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Autumn's Valley [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen perfekta att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Autumn's Valley [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Autumn's Valley [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Autumn's Valley [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Autumn's Valley [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Autumn's Valley [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Autumn's Valley [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet