inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Autumnal Dream [Glass] Nr 92405

Tavla i akrylglas Autumnal Dream [Glass] Nr 92405

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Autumnal Dream [Glass]"

Tryck på akrylglas "Autumnal Dream [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, geometrisk, glans, vatten oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas "Autumnal Dream [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av rum med. Foto på akryl "Autumnal Dream [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Autumnal Dream [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Autumnal Dream [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Autumnal Dream [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Autumnal Dream [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Autumnal Dream [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet