inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.09.29 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Tryck på akrylglas Autumnal Dawn [Glass] Nr 94224

Tryck på akrylglas Autumnal Dawn [Glass] Nr 94224

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Autumnal Dawn [Glass]"

Akrylglastavlor "Autumnal Dawn [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, skog, löv, brun, sol, höst oraz tavlor på akrylglas. Foto på akryl "Autumnal Dawn [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av hem med. Akrylglastavlor "Autumnal Dawn [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Autumnal Dawn [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Autumnal Dawn [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglastavlor "Autumnal Dawn [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Autumnal Dawn [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Autumnal Dawn [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet