inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Autumn in the Park - Red [Glass] Nr 150623

Tryck på akrylglas Autumn in the Park - Red [Glass] Nr 150623

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor i akrylglas "Autumn in the Park - Red [Glass]"

Akrylglastavlor "Autumn in the Park - Red [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, landskap, träd oraz höst. Tryck på akrylglas "Autumn in the Park - Red [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen unika att inreda alla typer av hus med. Foto på akryl "Autumn in the Park - Red [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Autumn in the Park - Red [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Autumn in the Park - Red [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Autumn in the Park - Red [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet "Autumn in the Park - Red [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Autumn in the Park - Red [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet