inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla i akrylglas Autumn in the Park - Golden [Glass] Nr 150624

Tavla i akrylglas Autumn in the Park - Golden [Glass] Nr 150624

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Autumn in the Park - Golden [Glass]"

Akrylglastavlor "Autumn in the Park - Golden [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom natur, landskap, träd, löv oraz höst. Tavla i akrylglas "Autumn in the Park - Golden [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Autumn in the Park - Golden [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Autumn in the Park - Golden [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Autumn in the Park - Golden [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglastavlor "Autumn in the Park - Golden [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Autumn in the Park - Golden [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Autumn in the Park - Golden [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet