inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Artistic Chaos [Glass] Nr 93738

Foto på akryl Artistic Chaos [Glass] Nr 93738

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl " Artistic Chaos [Glass]"

Foto på akryl " Artistic Chaos [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, konstnärlig, uttryck, glädje oraz tavlor på akrylglas. Tavla i akrylglas " Artistic Chaos [Glass]" och andra motiv i denna kategorin är verkligen attraktiva att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas " Artistic Chaos [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan " Artistic Chaos [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet " Artistic Chaos [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl " Artistic Chaos [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass intressant och {full av färg|färgstark blir motivet " Artistic Chaos [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar " Artistic Chaos [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet