inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Arrangement of flowers II [Glass] Nr 150642

Tavla av akrylglas Arrangement of flowers II [Glass] Nr 150642

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Arrangement of flowers II [Glass]"

Tryck på akrylglas "Arrangement of flowers II [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, blommor oraz orkidéer. Tryck på akrylglas "Arrangement of flowers II [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hem med. Akrylglasfoton "Arrangement of flowers II [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Arrangement of flowers II [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Arrangement of flowers II [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Arrangement of flowers II [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Arrangement of flowers II [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Arrangement of flowers II [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet