inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Arrangement of flowers [Glass] Nr 150641

Tryck på akrylglas Arrangement of flowers [Glass] Nr 150641

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Arrangement of flowers [Glass]"

Tryck på akrylglas "Arrangement of flowers [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom natur, växter, blommor oraz orkidéer. Foto på akryl "Arrangement of flowers [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen unika att dekorera alla typer av rum med. Akrylglastavlor "Arrangement of flowers [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Arrangement of flowers [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Arrangement of flowers [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Tryck på akrylglas "Arrangement of flowers [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Arrangement of flowers [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilren miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Arrangement of flowers [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet