inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter till 2023.12.10 Gratis frakt för ordrar över 890 kr upptäck mera

Tryck på akrylglas Amber Travels [Glass] Nr 92835

Tryck på akrylglas Amber Travels [Glass] Nr 92835

<%= shipping_time %>
med moms

Foto på akryl "Amber Travels [Glass]"

Tryck på akrylglas "Amber Travels [Glass]" i 3 delar med dekorativa motiv såsom inskriptioner, värld, kartor, kontinenter, retro, brun, kompass, triptyk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Amber Travels [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen perfekta att dekorera alla typer av hem med. Akrylglasfoton "Amber Travels [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Amber Travels [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Amber Travels [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Amber Travels [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Amber Travels [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Amber Travels [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet