inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tavla av akrylglas Alabasterine Fantasy [Glass] Nr 94925

Tavla av akrylglas Alabasterine Fantasy [Glass] Nr 94925

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Alabasterine Fantasy [Glass]"

Akrylglasfoton "Alabasterine Fantasy [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom bakgrund, mönster, geometrisk, orientera, vit, Mandala, etnisk oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Alabasterine Fantasy [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen attraktiva att inreda alla typer av lägenheter med. Foto på akryl "Alabasterine Fantasy [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Alabasterine Fantasy [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Alabasterine Fantasy [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Akrylglasfoton "Alabasterine Fantasy [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Alabasterine Fantasy [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Alabasterine Fantasy [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet