inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Acrylic prints – Bronze map I Nr 117577

Foto på akryl Acrylic prints – Bronze map I Nr 117577

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tavlor i akrylglas "Acrylic prints – Bronze map I"

Foto på akryl "Acrylic prints – Bronze map I" i 5 delar med dekorativa motiv såsom . Tavla av akrylglas "Acrylic prints – Bronze map I" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av lägenheter med. Tryck på akrylglas "Acrylic prints – Bronze map I" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att tavlan "Acrylic prints – Bronze map I" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Acrylic prints – Bronze map I" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Foto på akryl "Acrylic prints – Bronze map I" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass unik och {full av färg|färgstark blir motivet "Acrylic prints – Bronze map I" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Acrylic prints – Bronze map I" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet