inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-35% rabatt på utvalda produkter till 2022.10.03 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tryck på akrylglas Abstract Ocean [Glass] Nr 93835

Tryck på akrylglas Abstract Ocean [Glass] Nr 93835

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tryck på akrylglas "Abstract Ocean [Glass]"

Akrylglasfoton "Abstract Ocean [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, konstnärlig, blå, visuell illusion, uttryck oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Abstract Ocean [Glass]" och andra bilder i denna kategorin är verkligen exceptionella att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Abstract Ocean [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Abstract Ocean [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Abstract Ocean [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i kök eller badrum.

Akrylglasfoton "Abstract Ocean [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Abstract Ocean [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Abstract Ocean [Glass]" och andra lika vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet