inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram
-50% rabatt på utvalda produkter BLACK SALE Erbjudandet gäller: : :

Foto på akryl Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass] Nr 150586

Foto på akryl Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass] Nr 150586

<%= shipping_time %>
med moms

Tavlor av akrylglas "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]"

Tryck på akrylglas "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" i 5 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, blommor oraz maskrosor. Tryck på akrylglas "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att dekorera alla typer av rum med. Akrylglasfoton "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" får en 3D-effekt och extra glans. Motivet "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Tryck på akrylglas "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" är en tavla i akrylsom är både praktisk och unik till ditt hus. Tack vare att den är så pass iögonfallande och {full av färg|färgstark blir motivet "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en stilfull miljö. Välkommen till Bimago galleri där du hittar "Abstract Gray Dandelions With Sparkles [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet