inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 999kr lojalitetsprogram
-50% på fototapeter till 2022.10.06 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Upptäck mera

Foto på akryl Abstract Comet [Glass] Nr 92773

Foto på akryl Abstract Comet [Glass] Nr 92773

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Foto på akryl "Abstract Comet [Glass]"

Foto på akryl "Abstract Comet [Glass]" i 1 delar med dekorativa motiv såsom abstrakt, modern, färgrik, konstnärlig, ränder, uttryck oraz tavlor på akrylglas. Tavla av akrylglas "Abstract Comet [Glass]" och andra tryck i denna kategorin är verkligen enastående att inreda alla typer av hus med. Akrylglastavlor "Abstract Comet [Glass]" är gjorda av polymetylmetakrylat vilket är anledningen till att det förenklas med att kallas akrylglas. Materialet är lätt, missfärgas inte av UV ljus och släpper igenom ljus vilket gör att motivet "Abstract Comet [Glass]" utmärker sig med extra glans och en 3D effekt. Motivet "Abstract Comet [Glass]" är fukt och vattensäkert vilket gör tavlan perfekt att hängas i badrum eller kök.

Foto på akryl "Abstract Comet [Glass]" är en väggdekorationsom är både praktisk och unik till din inredning. Tack vare att den är så pass original och {full av färg|färgstark blir motivet "Abstract Comet [Glass]" som tryck på akrylglas verkligen effektfull och passar perfekt in i en modern miljö. Välkommen till Bimago webshop där du hittar "Abstract Comet [Glass]" och många andra vackra motiv.

3D-effekt och stort färgdjup
motståndskraftig
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck

Teknisk information:

Teknik: Digitalt tryck på akrylglas
Material: Akrylglas
Yta: Glansig, 3D-effekt
Ytterligare element: Hängare, aluminiumfästen och kuddar
Exponering: Efter upphängning sticker produkten ut från väggen med ca 1,4 cm
Användning: Vi rekommenderar särskilt denna produkt för rum som är utsatta för smuts och kännetecknas av hög luftfuktighet