tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Romantic Stories, Nr 91397

Tapet Romantic Stories, Nr 91397

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Romantic Stories"

Modern tapet "Romantic Stories" i kategorin Tapeter är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Romantic Stories" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Romantic Stories" är: Vintage, hjärtan, romantisk, ljus, charmig oraz tapeter.

Moderna tapet "Romantic Stories" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Romantic Stories" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Romantic Stories" är Grön. Dessa vackra väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Romantic Stories" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Romantic Stories" och andra tapeter ifrån kategorin Tapeter samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Romantic Stories" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.