inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Moderna tapet Wavy Panels Nr 117924

Moderna tapet Wavy Panels Nr 117924

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Wavy Panels"

Tapet "Wavy Panels" i kategorin Ritningar är en underbar dekoration för att för stora ytor - Tapet "Wavy Panels" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Wavy Panels" är: bakgrund, textur, geometrisk, 3D, vit oraz tapeter.

Tapet "Wavy Panels" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Wavy Panels" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Wavy Panels" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Wavy Panels" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Wavy Panels" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Wavy Panels" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning

Teknisk information:

Material: Non-woven tyg med en vikt på 110 g / m²
Monteringsmetod: Kant till kant
Yta: Halvmatt
Leveranssätt: En rulle bestående av bekvämt installerade 50 cm breda vådor. Totala bredden är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med hjälp av lim för non-woven tapeter
Valfria tillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstape, tapetlim, tapetborste, limborste, utnämningsborste, tapetkit
Rengöringsmetod: Använd en lätt fuktad trasa utan rengöringsmedel. Skrubba inte
Certifikat: CE