-50% på fototapeter [ Erbjudandet gäller till 2019.01.23 ] upptäck

Tapeter Streckat - underbara dekorationer för dina väggar

Våra moderna Streckat tapeter har skapats för moderna interiörer som följer de senaste trenderna . Denna fantastiska effekt kan erhållas tack vare Streckat som kommer att väcka uppmärksamhet med sitt utseende. Streckat är ett motiv för de som letar efter okonventionella lösningar till sitt hem. Tack vare vår kollektion av moderna tapeter Streckat kan du skapa en underbar atmosfär som kommer att förvåna både dig och dina gäster. I kollektionen hittar du tapeter Streckat i olika kompositioner av färger. Flerfärgade motiv och de mest färgrika passar utmärkt för alla rum i huset. Streckat flerfärgade < b>kommer att ge fantasi och en skvätt färg till atmosfären. Andra Streckat tapeter i denna kollektion {använder mer nyktra kombinationer kombinerar mer nyktra färger för ett elegant mönster på väggen. Med ett så brett sortiment av tapeter Streckat kan du para ihop tapeter oavsett miljö du har hemma. Tack vare det unika mönstret så kommer Streckat tapeten att bli en fantastiskt dekorativ accent i ditt hem. Välkommen in och titta på en vacker kollektion av Streckat tapeter där du kan hitta många idéer att förnya ditt hem med.

Show More Show Less

Tapeter Streckat i en underbar kollektion

Tapeten har funnits i många år för att att inreda hem över hela världen med sin moderna version ger oss helt nya möjligheter att dekorera med. Dekorativa tapeter Streckat är bra exempel på detta. Fascinerande motiv med Streckat inspirerad av Streckat är en fulländad version av de gamla tapeterna som ofta uppfyllt en sekundär funktion. Nutida tapeter är eleganta och färgstarka som utgör den fantasifulla accenten. Av just denna anledning riktar sig bimago tapeter till dem som söker innovativa dekorativa lösningar med innovativa effekter i sin lägenhet. I kollektionen Streckat hittar du moderna tapeteratt välja bland. Streckat är ett element som förenar dessa dekorationer. Detta betyder inte att produkterna är lika. Bland våra moderna med Streckat du kan hitta mjuka motiv som kommer att passaväl in hall och skapa fantastiska effekter. Det är värt att besöka Bimago och upptäcka våra nya Streckat tapeter i vår kollektion.

Streckat tavlor - upptäck deras vackra charm

Dekorativa Streckat tapeter på Bimago är tillverkade i nonwoven. Det är ett unikt material som är perfekt att försköna dina väggar med. Nonwoven är ett mycket elastiskt material och tack vare detta så är Streckat tapeterna lätta att sätta upp på väggen. Eventuella märken i väggen blir osynliga när du tapetserar med Streckat tapeter. Dessutom så bidrar även nonwoven Streckat tapeter med ett bättre klimat i hemmet eftersom de har termo- och akutstikisolerande egenskaper. Våra moderna Streckat tapeter utmärker sig genom en konstnärlig design. Motivet måste vara reproducerbart och kvaliteten måste utmärka sig genom att vara bästa möjliga. Detta för att alla motivi Bimago galleriet ska hålla samma höga kvalitativa nivå. Tack vare detta kommer Streckat tapeter alltid återges på bästa möjliga vis på dina väggar. Upptäck Streckat {fantastiska - nyheter i vårt galleri.

Streckat tapeter tillåter dig att inreda unika amtofärer i vardasrum eller på kontoret

Bland våra tapeter Streckat hittar du många dekorativa inspirationer att inreda ditt rum med. Ett ovanligt Streckat motiv låter dig dekorera vardagsrummet, sovrummet och även köket till precis så som du vill ha det. I galleriet på Bimago i kategorin Streckat hittar du många underbara motiv på moderna tapeter. Tegelstensmotiv, blommotiv och citat är ett urval av våra kollektioner som vi är säkra på kommer att dra både din och dina vänners uppmärksamhet till sig - artistiska motiv som tapet hjälper dig att skapa en vacker atmosfär i din lägenhet. Våra moderna Streckat tapeter är väggdekorationer som kommer att förvandla en tråkig vägg till något fascinerande. Om du letar efter efter enaståendeväggdekorationer så är Streckat tapeter helt klart skräddarsydda för just dig. Ett artistiskt motiv kan förvandla en vägg till en drömliknande dekorativ vision.

  • <%= message %>

Designtaoeter Streckat - Stilfulla dekorationer

24 produkter tillgängliga i denna kategori

Tapet Concrete Stripes

Tapet "Concrete Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Striped Rainbow

Tapet "Striped Rainbow"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Blinds

Tapet "Blinds"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Stripes and Dots

Tapet "Stripes and Dots"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Silver Reflection

Tapet "Silver Reflection"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Faded Colours

Tapet "Faded Colours"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Three-coloured Stripes

Tapet "Three-coloured Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Colourful Stripes

Tapet "Colourful Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Perfect Symmetry

Tapet "Perfect Symmetry"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Violet Asymmetry

Tapet "Violet Asymmetry"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Green Stripes

Tapet "Green Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Pink Stripes

Tapet "Pink Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Beige and Grey Stripes

Tapet "Beige and Grey Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Brown Lines

Tapet "Brown Lines"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Grey Ornaments

Tapet "Grey Ornaments"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Stripes on Concrete

Tapet "Stripes on Concrete"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Brown Stripes

Tapet "Brown Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Beige Stripes

Tapet "Beige Stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Azure rest

Tapet "Azure rest"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Coffee rest

Tapet "Coffee rest"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Chocolate rest

Tapet "Chocolate rest"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Black stripes

Tapet "Black stripes"

Pris från: 215,10 kr
Tapet Zebra: black and white

Tapet "Zebra: black and white"

Pris från: 215,10 kr
Tapet September morning

Tapet "September morning"

Pris från: 215,10 kr