tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Spring Leaves, Nr 117818

Moderna tapet Spring Leaves, Nr 117818

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Spring Leaves"

Unika tapet "Spring Leaves" i kategorin Ritningar är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Spring Leaves" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Spring Leaves" är: bakgrund, mönster, rosa oraz tapeter.

Moderna tapet "Spring Leaves" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Spring Leaves" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Spring Leaves" är Rosa. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Spring Leaves" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Spring Leaves" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Spring Leaves" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.