tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Small Snowflakes, Nr 108500

Tapet Small Snowflakes, Nr 108500

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Small Snowflakes"

Tapet "Small Snowflakes" i kategorin Ritningar är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Small Snowflakes" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Small Snowflakes" är: bakgrund, mönster, grön, stjärnor oraz tapeter.

Tapet "Small Snowflakes" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Small Snowflakes" som är lite större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Small Snowflakes" är Grön. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Small Snowflakes" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Small Snowflakes" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Small Snowflakes" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum