tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
-50% på fototapeter till 2021.10.21 Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Tapet Simple Elegance , Nr 136503

Tapet Simple Elegance , Nr 136503

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Simple Elegance "

Modern tapet "Simple Elegance " i kategorin Ritningar är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Tapet "Simple Elegance " och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Simple Elegance " är: abstrakt, bakgrund oraz mönster.

Tapet "Simple Elegance " - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Simple Elegance " som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Simple Elegance " är Krämvit. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Simple Elegance " med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Simple Elegance " och andra vackra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Simple Elegance " är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.