tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Zebra: black and white, Nr 89110

Taggar: #ränder, #tapeter

Tapet Zebra: black and white, Nr 89110

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Zebra: black and white"

Unika tapet "Zebra: black and white" i kategorin Randiga är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Zebra: black and white" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Zebra: black and white" är: ränder oraz tapeter.

Tapet "Zebra: black and white" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Zebra: black and white" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Zebra: black and white" är Svartvitt. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Zebra: black and white" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Zebra: black and white" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Zebra: black and white" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.