tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Stripes on Concrete, Nr 107618

Tapet Stripes on Concrete, Nr 107618

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Stripes on Concrete"

Unika tapet "Stripes on Concrete" i kategorin Randiga är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Stripes on Concrete" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Stripes on Concrete" är: bakgrund, textur, mönster, betong, ränder oraz tapeter.

Moderna tapet "Stripes on Concrete" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Stripes on Concrete" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Stripes on Concrete" är Grå. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Stripes on Concrete" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Stripes on Concrete" och andra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Stripes on Concrete" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter randiga Tapeter sovrum