tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Chocolate rest, Nr 89285

Tapet Chocolate rest, Nr 89285

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Chocolate rest"

Trendiga tapet "Chocolate rest" i kategorin Randiga är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Chocolate rest" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Chocolate rest" är: bakgrund, ränder oraz tapeter.

Tapet "Chocolate rest" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Chocolate rest" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Chocolate rest" är Brun. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Chocolate rest" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Chocolate rest" och andra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Chocolate rest" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter randiga Tapeter vardagsrum Tapeter matsalen