tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Blooms of hope, Nr 89307

Taggar: #ränder, #tapeter

Moderna tapet Blooms of hope, Nr 89307

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blooms of hope"

Modern tapet "Blooms of hope" i kategorin Randiga är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Blooms of hope" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blooms of hope" är: ränder oraz tapeter.

Tapet "Blooms of hope" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blooms of hope" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Blooms of hope" är Krämvit. Dessa unika väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blooms of hope" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Blooms of hope" och andra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Blooms of hope" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.