tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blinds, Nr 108006

Tapet Blinds, Nr 108006

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blinds"

Dekorativa tapet "Blinds" i kategorin Randiga är en fantastisk dekoration för att för stora ytor - Tapet "Blinds" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blinds" är: bakgrund, mönster, grön, ränder oraz tapeter.

Tapet "Blinds" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blinds" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Blinds" är filter. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blinds" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blinds" och andra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Blinds" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter randiga Tapeter vardagsrum