tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Beige Stripes, Nr 107345

Tapet Beige Stripes, Nr 107345

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Beige Stripes"

Unika tapet "Beige Stripes" i kategorin Randiga är en perfekt dekoration för att förnya - Tapet "Beige Stripes" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Beige Stripes" är: bakgrund, blommor, textur, beige, ränder oraz tapeter.

Moderna tapet "Beige Stripes" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Beige Stripes" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Beige Stripes" är Beige. Dessa vackra väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Beige Stripes" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Beige Stripes" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Randiga samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Beige Stripes" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter randiga Tapeter vardagsrum