tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Pink Dots, Nr 89440

Tapet Pink Dots, Nr 89440

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Pink Dots"

Modern tapet "Pink Dots" i kategorin Prickig är en perfekt dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Pink Dots" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Pink Dots" är: bakgrund, färgrik, rosa, vit, prickig, charmig oraz tapeter.

Tapet "Pink Dots" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Pink Dots" som är något större än väggen det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Pink Dots" är Rosa. Dessa unika wallies passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Pink Dots" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Pink Dots" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Prickig samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Pink Dots" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.