tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Blue Spots, Nr 89442

Tapet Blue Spots, Nr 89442

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Blue Spots"

Tapet "Blue Spots" i kategorin Prickig är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Blue Spots" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Blue Spots" är: bakgrund, färgrik, blå, vit, pastelove, prickig oraz tapeter.

Tapet "Blue Spots" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Blue Spots" som är lite större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Blue Spots" är Vit. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Blue Spots" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Blue Spots" och andra tapeter ifrån kategorin Prickig samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Blue Spots" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i sovrum som barnrum.