tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Moderna tapet Matrix, Nr 122333

Moderna tapet Matrix, Nr 122333

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Matrix"

Tapet "Matrix" i kategorin Ritningar är en underbar dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Moderna tapet "Matrix" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Matrix" är: abstrakt, bakgrund, mönster oraz tapeter.

Tapet "Matrix" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer modern tapet "Matrix" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Den största delen färg på tapet "Matrix" är Orange. Dessa originella väggdekorationer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi tapet "Matrix" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Matrix" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Matrix" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.