tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Grey Hearts, Nr 113779

Tapet Grey Hearts, Nr 113779

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Grey Hearts"

Tapet "Grey Hearts" i kategorin Ritningar är en fantastisk dekoration för att förnya - Tapet "Grey Hearts" och finns tillgängliga i en mångfald av storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Grey Hearts" är: bakgrund, mönster, kärlek, grå, hjärtan oraz tapeter.

Tapet "Grey Hearts" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Grey Hearts" som är något större i storlek eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. av färgerna på tapet "Grey Hearts" är Grå. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Grey Hearts" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Grey Hearts" och andra tapeter ifrån kategorin Ritningar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Grey Hearts" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter för hemmet Tapeter vardagsrum Tapeter för babyrum