tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Triangular Mosaic (Blue), Nr 108134

Tapet Triangular Mosaic (Blue), Nr 108134

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Triangular Mosaic (Blue)"

Unika tapet "Triangular Mosaic (Blue)" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att för stora ytor - Moderna tapet "Triangular Mosaic (Blue)" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Triangular Mosaic (Blue)" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, triangel oraz tapeter.

Tapet "Triangular Mosaic (Blue)" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på storleken på din vägg. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Triangular Mosaic (Blue)" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. av färgerna på tapet "Triangular Mosaic (Blue)" är Vit. Dessa originella väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande färger. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Triangular Mosaic (Blue)" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt vardags- och sovrum till att passa in med övriga accenter. Moderna tapet "Triangular Mosaic (Blue)" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra nonwoven tapet "Triangular Mosaic (Blue)" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter för barn Tapeter geometriska mönster Tapeter vardagsrum