tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

Tapet Triangular Background, Nr 107695

Tapet Triangular Background, Nr 107695

Pris per m²: <%= unit_price %>

<%= shipping_time %>
med moms
+ gratis frakt för ordrar över 890 kr

Tapet "Triangular Background"

Dekorativa tapet "Triangular Background" i kategorin Geometriska mönster är en underbar dekoration för att förnya - Tapet "Triangular Background" och finns tillgängliga i många storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Triangular Background" är: bakgrund, mönster, geometrisk, geometriska former, triangel, pastelove oraz tapeter.

Tapet "Triangular Background" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Triangular Background" som är något större i storlek det är lättare att få till rätt storlek. Den största delen färg på tapet "Triangular Background" är Vit. Dessa vackra wallies passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Triangular Background" med liknande vackra nyanser perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Tapet "Triangular Background" och andra tapeter ifrån kategorin Geometriska mönster samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis elastisk och följbar vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en tapet blir därför också enkelt och smidigt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast luktfria och miljövänliga produkter. Detta innebär att våra tapet "Triangular Background" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Tapeter geometriska mönster Tapeter sovrum